Inge en Maika gaan ervoor!

Stappen doe je niet alleen maar samen met… en voor een goed doel!


Reeds ingezamelde bedrag:

€ 1.130,00

Inge en Maika stappen 100km voor het goede doel!

Inge Casteleyn stapt dit jaar voor de 2e keer de dodentocht. Inge werkt bij Brandweer Zone Antwerpen en weet als geen ander dat mensen met brandwonden een goede behandeling verdienen. Samen met haar dochter Maika Bartolomé Martinez, die voor de 1e keer stapt, gaan ze ervoor.

Je kan hen volgen op https://tracking.dodentocht.be

Tracking nummers:

Maika 3371

Inge 2324

De Dodentocht is van 9 augustus 2019 t.e.m. 10 augustus 2019

Het is evident als je bij de Brandweer Zone Antwerpen werkt dat je je goede doel koppelt aan een organisatie zoals Oscare vzw. Die mensen zetten zich dagdagelijks in voor mensen met brandwonden. Mijn dochter Maika kreeg de kriebels vorig jaar toen ik voor de eerste keer deze uitdaging aanging. Zij stapte de laatste 20km mee en wil dit jaar samen met mij de volledige rit uitdoen. De stimulans is dus niet alleen het sportieve maar ook om zoveel mogelijk centjes te verzamelen voor het goede doel.

Inge Casteleyn & Maika Bartolomé Martinez


Dankzij uw steun kunnen wij mensen met brandwonden en littekens helpen!

Vanaf een bedrag van 40 euro per jaar ontvangt u, in maart van het daaropvolgend jaar, een fiscaal attest. Afhankelijk van de grootte van uw belastbaar inkomen kunt u tot 50 % van uw gift terugkrijgen van de belastingsdiensten.Wil jij ook stappen voor een goed doel?

Ga jij ook de uitdaging aan om 100 km te stappen tijdens de Dodentocht in Bornem? Wil jij hier ook Oscare als goede doel aan koppelen? Vul dan snel onderstaand formuliertje in en dan nemen we contact met je op om samen je doel te bereiken.


Ik ga akkoord met de privacy policy van Oscare vzw (https://www.oscare.be/privacy-policy/)