Caroline Eeckhout

Stappen doe je niet alleen maar samen met… en voor een goed doel!


Reeds ingezamelde bedrag:

€ 765,00

3e dodentocht maar dit keer met een extra doel!

Caroline, ik ben 29 jaar oud en ik woon in Affligem.

Graag zou ik op deze manier mijn steentje willen bijdragen om mensen te helpen met hun nazorg om een zo hoog mogelijk kwaliteitsvol leven te geven, maar ook investeren in preventieve campagnes en opleidingen. 

Je kan haar volgen op https://tracking.dodentocht.be

Tracking nummer: 325

De Dodentocht is van 9 augustus 2019 t.e.m. 10 augustus 2019

Elke bijdrage naar onderzoek is een stapje vooruit naar betere behandelingen en comfort voor iedereen die het nodig heeft. Ik heb twee jaar geleden een operatie ondergaan. Hieraan heb ik kleine littekens overgehouden waar ik in het begin nogal moeilijk mee had, maar dit is in geen enkel geval vergelijkbaar met wat mensen met brandwonden dagelijks ondergaan. Ik besef hoeveel geluk ik heb om dagelijks te kunnen sporten, buiten genieten, te reizen zonder zorgen. Ik wil voor mensen die dit geluk niet hebben 100 KM stappen en alles geven om bij te dragen en hun te steunen in hun behandelingen.

Caroline Eeckhout

Volg haar verhaal op Facebook >> https://bit.ly/2XzmhLA


Dankzij uw steun kunnen wij mensen met brandwonden en littekens helpen!

Vanaf een bedrag van 40 euro per jaar ontvangt u, in maart van het daaropvolgend jaar, een fiscaal attest. Afhankelijk van de grootte van uw belastbaar inkomen kunt u tot 50 % van uw gift terugkrijgen van de belastingsdiensten.Wil jij ook stappen voor een goed doel?

Ga jij ook de uitdaging aan om 100 km te stappen tijdens de Dodentocht in Bornem? Wil jij hier ook Oscare als goede doel aan koppelen? Vul dan snel onderstaand formuliertje in en dan nemen we contact met je op om samen je doel te bereiken.


Ik ga akkoord met de privacy policy van Oscare vzw (https://www.oscare.be/privacy-policy/)