Walk 4 Oscare

Stappen doe je niet alleen maar samen met… en voor een goed doel!


Reeds ingezamelde bedrag:

€ 2.685,00

Walk 4 Oscare

Zo heet de groep stappers die met hun drieën de dodentocht zullen afleggen ten voordele van Oscare vzw. Katrien Cloostermans, Bart Van Mieghem en Manu De Backer zijn drie vrienden die de uitdaging aangaan om 100km te stappen tijdens de Dodentocht in Bornem. Om hun toch nog meer glans te geven stappen zij niet enkel om sportieve redenen maar koppelen zij ook een goed doel aan hun verhaal.

Volg hun verhalen via Facebook en/of steun hen via onderstaand formulier.

Je kan hen volgen op https://tracking.dodentocht.be

Tracking nummer:

Katrien: 3832
Manu: 6322
Bart: 5190

De Dodentocht is van 9 augustus 2019 t.e.m. 10 augustus 2019

Wij hebben Oscare als goede doel gekozen omdat toen ik, Katrien, 7 à 8 jaar was, al even geleden dus, er elk jaar een Sinterklaasfeest op mijn vader zijn werk werd gehouden en toen heb ik voor de eerste keer een meisje gezien met brandwonden. Ze droeg een masker en handschoenen en als klein meisje wist ik natuurlijk niet waarom. Ik was daar op dat moment ook totaal niet mee bezig. Van mijn ouders kreeg ik toen het verhaal te horen dat het meisje kokend water over haar lichaam had gekregen en daardoor handschoenen en een masker moest dragen. Elke keer als ik iemand ontmoet met brandwonden of hoor over slachtoffers van een brand moet ik telkens denken aan dat ene meisje. Ik had vrij snel mijn keuze gemaakt voor wie ik deze dodentocht ging doen, voor dat meisje waar ik totaal geen weet van heb hoe het met haar is of wie ze eigenlijk is. Maar ze heeft wel een stuk bepaald hoe ik omging met vuur, olie of heet water. Ik heb dit verhaal toen ook aan mijn twee vrienden, Manu en Bart, gedaan en die zijn direct op de kar gesprongen. Dus wij hopen op super benen 9 en 10 augustus en op heel veel steun zodat wij de mensen met brandwonden ook een hart onder de riem kunnen steken.

Katrien Cloostermans


Dankzij uw steun kunnen wij mensen met brandwonden en littekens helpen!

Vanaf een bedrag van 40 euro per jaar ontvangt u, in maart van het daaropvolgend jaar, een fiscaal attest. Afhankelijk van de grootte van uw belastbaar inkomen kunt u tot 50 % van uw gift terugkrijgen van de belastingsdiensten.Wil jij ook stappen voor een goed doel?

Ga jij ook de uitdaging aan om 100 km te stappen tijdens de Dodentocht in Bornem? Wil jij hier ook Oscare als goede doel aan koppelen? Vul dan snel onderstaand formuliertje in en dan nemen we contact met je op om samen je doel te bereiken.


Ik ga akkoord met de privacy policy van Oscare vzw (https://www.oscare.be/privacy-policy/)