Koen Maertens

Stappen doe je niet alleen maar samen met… en voor een goed doel!


Reeds ingezamelde bedrag:

€ 1.679,00

Koen stapt 100km voor het goede doel

Onze directeur Koen Maertens doet ook dit jaar mee aan de 100km dodentocht. Voor de derde keer zal hij zich fysiek inzetten om Oscare in de picture te stappen en zo centjes verzamelen voor onze vzw.

Je kan hem volgen op https://tracking.dodentocht.be

Tracking nummer: 2106

De Dodentocht is van 9 augustus 2019 t.e.m. 10 augustus 2019

Dit jaar wil ik voor de 3de keer met goed gevolg deelnemen aan de Dodentocht in Bornem. Ik hou er van om naast deze fysieke uitdaging, die dergelijke wandeltocht zeker is, dit eveneens te koppelen aan het goede doel. En het zal u wellicht niet verbazen dat ik daarvoor opnieuw nazorg- en onderzoekscentrum voor brandwonden en littekens Oscare kies. Deze fysieke uitdaging valt in niets te vergelijken met de uitdagingen en pijn die brandwondenslachtoffers ondervinden nadat ze brandwonden opliepen. Ik wil voor hen dan ook graag deze extra inspanning leveren.
Hopelijk kunnen wij op uw steun rekenen!

Koen Maertens


Dankzij uw steun kunnen wij mensen met brandwonden en littekens helpen!

Vanaf een bedrag van 40 euro per jaar ontvangt u, in maart van het daaropvolgend jaar, een fiscaal attest. Afhankelijk van de grootte van uw belastbaar inkomen kunt u tot 50 % van uw gift terugkrijgen van de belastingsdiensten.Wil jij ook stappen voor een goed doel?

Ga jij ook de uitdaging aan om 100 km te stappen tijdens de Dodentocht in Bornem? Wil jij hier ook Oscare als goede doel aan koppelen? Vul dan snel onderstaand formuliertje in en dan nemen we contact met je op om samen je doel te bereiken.


Ik ga akkoord met de privacy policy van Oscare vzw (https://www.oscare.be/privacy-policy/)