20 jaar Oscare

20 jaar Oscare

20 jaar nazorgcentrum Oscare

“Op 20 april 2001 opende OSCARE, toen nog als Greet Rouffaerhuis, de deuren, mede dankzij de steun van OCMW Antwerpen en dankzij een omvangrijke gift van Dag Allemaal. Goed twintig jaar later (21 jaar nu al), zijn we nog steeds gevestigd op dezelfde locatie, nóg steviger verankerd in de Antwerpse zorgregio, met de deuren wagenwijd open voor iedereen met specifieke zorgnoden rond brandwonden en littekens.
 
Twintig jaar trouw aan de oorspronkelijke doelstelling: laagdrempelige, toegankelijke, betaalbare nazorg verlenen, alles onder één dak, in een extramurale context. Twintig jaar pionierswerk betekent twintig jaar van soms vallen, maar telkens weer opstaan, de rug rechten, en weer doorgaan om deze missie dag in, dag uit opnieuw waar te maken! En dat met een zeer geëngageerd en gedreven team van medewerkers, bestuurders, vrijwilligers, sympathisanten en supporters als jullie!”, zo startte directeur Koen Maertens zijn welkomstspeech.  
 
Op 28 juni mochten wij eindelijk 20 jaar Oscare vieren. Een fantastische avond in het Provinciehuis van Antwerpen met heel veel bekende gezichten. Dit evenement werd mogelijk gemaakt dankzij onze trouwe partners en met bijdragen van interessante sprekers.
 
Om je de kans te geven alles terug te beleven, brachten we alle beeldmateriaal hier bij elkaar.

Wil je de beelden delen via jouw sociale mediakanalen? 
Vergeet dan zeker de hashtag #20jaarOscare niet toe te voegen!


Wij willen jullie nogmaals bedanken voor jullie aanwezigheid.
Dank ook aan de partners en hoofdsponsors AXA Belgium, Juzo en STORZ Medical die dit samen met ons mogelijk hebben gemaakt.


Maak het verschil
Maak het verschil
voor mensen met brandwonden