Zoveel Vlamingen worden er geboren in kansarmoede.
Dat is veel. Daarom gaat De Warmste Week vlammen tegen kansarmoede. Ook Oscare heeft te maken met mensen die de nodige financiële middelen ontberen om zelf kwaliteitsvolle nazorg te betalen voor de behandeling van hun brandwonden en littekens. Iedereen tegen kansarmoede.

Bij Oscare heeft elk slachtoffer van brandwonden, zonder onderscheid, recht op kwaliteitsvolle nazorg. Van opvolging en nabehandeling van het litteken – zowel medisch als functioneel – over psychische en psychosociale begeleiding tot juridische hulp. Oscare biedt al deze zorg onder één dak. 

Jouw actie en/of steun is onontbeerlijk om onze doelstellingen te kunnen blijven waarmaken: toegankelijke, kwalitatieve en betaalbare nazorg voorzien voor ALLE mensen met brandwonden en littekens.


Wil je Oscare graag steunen?
Organiseer een actie en zamel geld in.

Heb je zelf geen tijd om actie te voeren?
Dan kan je één van de acties steunen.


Fleece deken – 200cm x 140cm – 20 euro

Warme dagen voor iedereen

Heel wat mensen kunnen hun energiefactuur niet meer betalen. De kosten lopen torenhoog op en de koude dagen moeten er nog aankomen. Zorg ervoor dat niemand in de kou blijft staan. Bestel vandaag je fleece deken of doneer een deken aan iemand die het wat moeilijker heeft.

Een geschenk voor iedereen

Het eindejaar nadert en heel wat cadeautjes worden dan ingepakt en onder de kerstboom gelegd. Met het inpakpapier van Oscare, in samenwerking met Ziekenhuis Netwerk Antwerpen, geef je je pakje net dat beetje extra.

1 doos = 10 euro, 2 dozen = 18 euro

Wafeltjes voor iedereen

Ieder jaar organiseren wij een wafelverkoop tvv kinderen met brandwonden en littekens. Ook dit jaar kan je de wafeltjes in de praktische box bestellen. Nieuw is dat we dit jaar, naast de gewone chocolade- en vanillewafels, ook frangipane en lekkere Kempische Galettes aanbieden. Smullen maar!

Een kaartje voor iedereen

Steun Oscare met Trooper wenskaartjes.
Met de aankoop van één of meerdere pakjes unieke Trooper kerst-, wens- of verjaardagskaartjes geef je Oscare een duwtje in de rug.
Per verkocht pakje kaarten krijgt Oscare immers een mooie commissie.

5 kaartjes voor 9 euro

Cyclocross voor iedereen

Ieder jaar organiseren de Lukebikers uit Kalmthout de ‘HEICROSS’. Een familie cyclocross, voor groot en klein, met heel veel randanimatie. Op zaterdag 21 januari 2023 gaat de volgende editie door en de opbrengst van die dag gaat integraal naar onze organisatie.

Een spreuk voor iedereen

Kunstenaar Erik Willems organiseert ook dit jaar een expositie in ‘De Vogelzang’ te ‘s-Gravenwezel.
Met zijn expositie ‘Antwârpe, gij zè gij veur mij’, waar hij Antwerpse uitdrukkingen in de kijker plaatst, wil hij centjes inzamelen voor mensen met brandwonden. Tijdens de expositie kan je je persoonlijke spreuk op doek laten schilderen.


Scan deze QR-code met je mobiele telefoon of met je Payconiq / Bancontact app en kies het bedrag dat je wil doneren.

Doneer je via sociale media (Facebook, Instagram,…) of via de Payconiq app, en bedraagt je total donatie op jaarbasis 40€ of meer?
Bezorg dan je gegevens in het jaar van je donatie via info@oscare.be zodat we je een fiscaal attest kunnen bezorgen.
Fiscaal attest bij gift ≥ 40 euro


Wil je Oscare graag steunen?
Organiseer een actie en zamel geld in.

Heb je zelf geen tijd om actie te voeren?
Dan kan je één van de acties steunen.