Dat is hoeveel Vlamingen er geboren worden in kansarmoede. Dat is veel. Daarom gaat De Warmste Week vlammen tegen kansarmoede. Ook Oscare heeft te maken met mensen die de nodige financiële middelen ontberen om zelf kwaliteitsvolle nazorg te betalen voor de behandeling van hun brandwonden en littekens. Iedereen tegen kansarmoede.

Bij Oscare heeft elk slachtoffer van brandwonden, zonder onderscheid, recht op kwaliteitsvolle nazorg. Van opvolging en nabehandeling van het litteken – zowel medisch als functioneel – over psychische en psychosociale begeleiding tot juridische hulp. Oscare biedt al deze zorg onder één dak. 

Jouw actie en/of steun is onontbeerlijk om onze doelstellingen te kunnen blijven waarmaken: toegankelijke, kwalitatieve en betaalbare nazorg voorzien voor ALLE mensen met brandwonden en littekens.


Wil je Oscare graag steunen?
Organiseer een actie en zamel geld in.

Heb je zelf geen tijd om actie te voeren?
Dan kan je één van de acties steunen.


Fleece deken – 200cm x 200cm – 20 euro

Warme dagen voor iedereen

Heel wat mensen kunnen hun energiefactuur niet meer betalen. De kosten lopen torenhoog op en de koude dagen moeten er nog aankomen. Zorg ervoor dat niemand in de kou blijft staan. Bestel vandaag nog je fleece deken of doneer een denken aan iemand die het wat moeilijker heeft.


Een geschenk voor iedereen

Het eindejaar nadert en heel wat cadeautjes worden dan weer gewrapped en onder de kerstboom geplaatst. Dankzij het inpakpapier van Oscare, in samenwerking met Ziekenhuis Netwerk Antwerpen, kan je net dat extraatje doen om je pakje een unieke touche te geven.


1 doos voor 10 euro – 2 dozen voor 18 euro

Wafeltjes voor iedereen

Ieder jaar organiseren wij een wafelverkoop tvv kinderen met brandwonden en littekens. Ook dit jaar kan je ze bestellen in de praktische box. Nieuw is dat we niet alleen de gewone chocoladewafels hebben maar ook de frangipane en de lekkere Kempische Galette. Smullen maar!


Scan deze QR-code met je mobiele telefoon of met je Payconiq / Bancontact app en kies het bedrag dat je wil doneren.

Doneer je via sociale media (Facebook, Instagram,…) of via de Payconiq app, en bedraagt je total donatie op jaarbasis 40€ of meer?
Bezorg dan je gegevens in het jaar van je donatie via info@oscare.be zodat we je een fiscaal attest kunnen bezorgen.
Fiscaal attest bij gift ≥ 40 euro