Vandaag is NIET de warmste dag van het jaar!

Vandaag is NIET de warmste dag van het jaar!

Vandaag is NIET de warmste dag van het jaar!

Hoe warm ‘De Warmste Dag’ wordt, bepalen jullie!

Op 24 december 2019 bepalen jullie hoe warm de warmste dag van het jaar zal worden. Oscare vzw is één van de goede doelen tijdens ‘De Warmste Week’ van Music for Life en jij kan ons steunen.

Steun Oscare vzw in de strijd tegen brandwonden en littekens. 

Ben jij van plan een actie voor Oscare vzw te organiseren tijdens De Warmste Week ? Maar weet je niet wat of hoe?
Neem snel contact met ons op, we helpen je graag verder.

Organiseer een actie

Je kan ook nu al een actie opzetten ten voordele van Oscare vzw. Wij helpen je graag op weg en zorgen ervoor dat het geld dat je inzamelt goed wordt besteed.

1. Bedenk je actie

Ga je voor een klassieker zoals een spaghettifestijn, een wafelenbak, een wandeltocht of een fuif? Als je deze acties goed organiseert en je voldoende aandacht aan de promotie besteedt, dan brengen ze zeker en vast heel wat centjes op.

Of heb je een creatief idee? Aarzel dan niet om het om te zetten in een actie. Je zou weleens verrast kunnen worden door de opbrengst.

2. Vraag je actie aan

Zodra je actie-idee op punt staat, kun je je aanmelden als actievoerder. Oscare vzw contacteert jou daarna binnen de vijf werkdagen om je actie te bespreken.

3. Zet je actie op poten

Prik een datum, zoek een geschikte locatie en plan je actie.

Ook bij het promoten van je actie helpt Oscare vzw je graag. Jij houdt ons op de hoogte van je actie, zodat die op onze website en sociale media kan worden vermeld. Oscare vzw bezorgt je ook het nodige promotiemateriaal.

4. Verzamel en schenk geld

4.1. Wij kunnen voor jou een actiepagina aanmaken zodat mensen die jouw actie willen steunen kunnen storten op die pagina.

4.2. Je stort de opbrengst van je actie stort je op het bankrekeningnummer van Oscare vzw: BE78 7354 4444 4486. Vermeld de naam van je actie bij de vrije mededeling van je overschrijvingsformulier. Zo is meteen duidelijk over welke actie het gaat en dat het om actiegeld gaat.

Willen mensen jouw actie graag steunen met een gift? Dan kan dat ook. Zij kunnen het geld storten op het rekeningnummer van Oscare vzw – BE78 7354 4444 4486 – met vermelding van het woord gift en jouw actie. Vanaf 40 euro per jaar is zo’n gift fiscaal aftrekbaar. BELANGRIJK: een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.