Sluit je aan als partner van ons ‘NIEUW’ preventievoertuig

Stel je voor dat je een rol kan spelen in het redden van levens en het creëren van bewustzijn over brandveiligheid. Bijdragen aan een veiligere samenleving ligt nu binnen handbereik. We nodigen u uit om partner te worden van onze ‘Fire Safety Mobile’, een innovatief project dat levens verandert en brandpreventie naar een hoger niveau tilt.

Onze vorige editie van de ‘Fire Safety Truck’ was een groot succes, maar nu is het tijd voor een belangrijke upgrade. We bezochten tal van evenementen, variërend van scholen en bedrijven tot festivals, ziekenhuizen, senioren-bijeenkomsten, congressen en beurzen. Met een potentieel bereik van 300.000 bezoekers. We hebben echter geleerd dat brandpreventie verder gaat dan een brandveilige thuis. Het is een levensstijl die we moeten integreren in ons dagelijks leven, zowel thuis, in onze vrije tijd als op het werk.

Daarom besloten we om onze mobiele ‘Fire Escape Room’ een upgrade te geven naar een hybride ‘Fire Safety Mobile’. Met nieuwe virtuele en digitale technologieën en inzichten die van toepassing zijn op zowel professionele als persoonlijke omgevingen.

Deze upgrade omvat:

Waarom is deze upgrade zo cruciaal?

In België worden jaarlijks zo’n 35.000 branden gemeld, met helaas veel slachtoffers. We noteren 7.500 branden in eengezinswoningen, 4.000 in appartementen en 500 bedrijfsbranden. Vooral woningbranden eisen in België een zware tol. We zien gemiddeld één slachtoffer per week, wat 3x (!) zo hoog is als in Nederland.
We kunnen dit enkel veranderen door meer bewustwording en actie. Voldoende kwalitatieve rookmelders en een evacuatieplan zijn essentiële stappen om levens te redden. Evacuatieoefeningen zijn een standaard op school en werk, maar worden thuis jammer genoeg vaak vergeten.
Om deze situatie te keren en gedragsverandering te bevorderen, is de upgrade naar de ‘Fire Safety Mobile’ van vitaal belang. Het stelt mensen in staat om realistische brandscenario’s te ervaren, de juiste reacties te oefenen en zo levens te redden.

Conclusie

Wil jij deel uitmaken van deze belangrijke missie om brandveiligheid te bevorderen en levens te redden? Word partner van de ‘Fire Safety Mobile’ en help ons een veiligere toekomst te creëren voor iedereen. Samen kunnen we het verschil maken en levens redden. Doe mee en maak impact!

Hoe kan je dit project ondersteunen?

* Het diamanten partnerschap, looptijd 3 jaar, wordt betaald in drie schijven.
De eerste schijf van 15.000 euro te betalen na facturatie, bij aanvang van het partnership. De tweede schijf van 7.500 euro te betalen bij aanvang van het tweede jaar, en de derde schijf van 7.500 euro te betalen bij aanvang van het 3e jaar.

* Het gouden partnerschap, looptijd 3 jaar, wordt betaald in drie schijven.
De eerste schijf van 10.000 euro te betalen na facturatie bij aanvang van het partnership. De tweede schijf van 5.000 euro te betalen bij aanvang van het tweede jaar, en de derde schijf van 5.000 euro te betalen bij aanvang van het 3e jaar.

* Het zilveren partnerschap, looptijd 3 jaar, wordt betaald in drie schijven.
De eerste schijf van 5.000 euro te betalen na facturatie bij aanvang van het partnership. De tweede schijf van 2.500 euro te betalen bij aanvang van het tweede jaar, en de derde schijf van 2.500 euro te betalen bij aanvang van het 3e jaar.

Word deel van ons project!


Sneak peek: concept visuals tonen voorproefje van ons project

Om je een inzicht te geven in onze verwachte resultaten, presenteren wij hier alvast enkele voorbeelden van concepten:

De virtuele wereld in de truck:

De wereld buiten de truck met mobiele units:


Nog mogelijkheden om ons te steunen:


Heb je vragen? Contacteer onze collega Peter Van Rossum, telefonisch op het nummer +32478654403 of via mail op peter.van.rossum@oscare.be