Brandveilig leven kan je leren!

informatie op maat van iedereen

Download hier onze lespakketten voor op school

Klik onder het lespakket van je keuze op de download-knop. Het bestand wordt automatisch, via mail, naar je toe gezonden.


EVACUEREN KAN JE LEREN

Hoe brand ontstaat, hoe je brand kan voorkomen en wat te doen als er brand uitbreekt. Dat wordt in dit lessenpakket, voor de 1e graad lager onderwijs, belicht. Leerlingen krijgen meer inzicht in brand en/of brandwonden en leren correct te reageren.

EVACUEREN KAN JE LEREN

Hoe brand ontstaat, hoe je brand kan voorkomen en wat te doen als er brand uitbreekt. Dat wordt in dit lessenpakket, voor de 2e graad lager onderwijs, belicht. Leerlingen krijgen meer inzicht in brand en/of brandwonden en leren correct te reageren.

EVACUEREN KAN JE LEREN

Hoe brand ontstaat, hoe je brand kan voorkomen en wat te doen als er brand uitbreekt. Dat wordt in dit lessenpakket, voor de 3e graad lager onderwijs, belicht. Leerlingen krijgen meer inzicht in brand en/of brandwonden en leren correct te reageren.

Ontdek handige documenten!

Wil je nog meer weten over een brandveiliger leven?

In samenwerking met LeefBrandveilig maakten we speciale posters en documenten die jou en je klas alles leren over brandwonden en brandveiligheid!
Download ze en hang ze op een zichtbare plaats.

EVACUEREN KAN JE LEREN!

Hoe brand ontstaat, hoe je het kan voorkomen en wat te doen als er brand uitbreekt, wordt in dit lessenpakket, voor het secundair onderwijs, belicht. Leerlingen krijgen meer inzicht in brand en/of brandwonden en leren correct te reageren.

Maak het verschil
Maak het verschil
voor mensen met brandwonden

Wij komen naar je toe!

Brandveilig leven begint bij jezelf! Met deze boodschap zetten wij in op preventie om iedereen bewust(er) te maken om brandveilig(er) te leven. Aan de hand van educatief materiaal, op maat van iedere doelgroep, en onze mobiele ‘Fire Escape Room’ kaarten wij de risico’s op brand en brandwonden aan. Na afloop van de les bezorgen we je de powerpoint presentatie voor eigen gebruik.

Wil jij ons ‘LeefBrandveilig’ team in jouw school op bezoek? Neem dan snel contact met ons op!