live in concert

29/04/2022 – 20u30

Oscare vzw, nazorgcentrum voor mensen met brandwonden en littekens, steunt de slachtoffers van het Russische oorlogsgeweld in Oekraïne. Oscare wil steun bieden waar die nodig is, zowel aan Oekraïense ziekenhuizen, via de Oekraïense Ambassade in Brussel, als aan slachtoffers die lokaal in Merksem opgevangen worden. Op dit moment is er grote nood aan medisch materiaal voor oorlogsvluchtelingen uit Oekraïne. Oscare toont zich solidair en richt een virtueel fonds op om medisch materiaal en hulpgoederen te kunnen bieden aan deze slachtoffers.


In dit teken organiseert Oscare op 29 april een benefietconcert met optreden van ‘SHOTS’.
SHOTS is een covergroep olv. Guillaume Van der Stighelen met ook Christian Van Strydonck, zelf ook brandwondenpatiënt, als één van de bandleden! Special act is Erik Goossens, net zoals Guillaume lid van de wereldbekende ‘De Grungblavers!
SHOTS is een covergroep, die op haar eigen manier bekende popmuziek brengt. Het genre bestaat voor 80% uit Engelstalige nummers, afgewisseld met Franse en Nederlandstalige muziek. Van rock en blues tot romantische nummers, bijna allemaal meezingers van de jaren ‘80 tot vandaag.Locatie

De Volkslust (Van Heybeeckstraat – 2170 Merksem)

Bestel je ticket

Datum: 29/04/2022
Deuren: 19u00 – optreden 20u30
Ticket: 10 euroMaak het verschil
Maak het verschil
voor mensen met brandwonden