Hulp aan Oekraïense brandwondenpatiënten

Hulp aan Oekraïense brandwondenpatiënten

Oscare vzw zet zich in voor de slachtoffers in Oekraïne

Oscare vzw, Nazorgcentrum voor mensen met brandwonden en littekens, steunt de slachtoffers van het Russische oorlogsgeweld in Oekraïne. Oscare wil steun bieden waar die nodig is, zowel aan Oekraïense ziekenhuizen, via de Oekraïense Ambassade in Brussel, als aan slachtoffers die lokaal in Merksem opgevangen worden. Op dit moment is er grote nood aan medisch materiaal voor oorlogsvluchtelingen uit Oekraïne. Oscare toont zich solidair en richt een virtueel fonds op om medisch materiaal en hulpgoederen te kunnen bieden aan deze slachtoffers.

Steun Oekraïense slachtoffers


Shots live in concert

In dit teken organiseert Oscare op 29 april een benefietconcert met optreden van ‘Shots’, een covergroep o.l.v. Guillaume Van der Stighelen, onder meer bekend als oprichter van de Antwerpse formatie ‘De Grungblavers’. Erik Goossens (De Grungblavers) geeft diezelfde avond acte de présence als special guest.


Niet alleen het benefietconcert helpt ons middelen te verzamelen voor deze actie, je kan ook op andere manieren helpen.

Hoe kan jij helpen?

Doneer vandaag nog aan hulp aan Oekraïne via Oscare. Met jouw warme steun maak je een wereld van verschil voor de vele slachtoffers van het oorlogsgeweld. Oscare zet jouw giften in om medisch materiaal te kopen. 
Iedere gift van 40 euro (of meer) geeft recht op 45% belastingvermindering. Hiervoor bezorgen we je een fiscaal attest. Meer weten over fiscale attesten? Neem dan een kijkje op onze FAQ-pagina.

Je kan je gift overmaken op twee manieren:

Via overschrijving op bankrekeningnummer KBC-BE78 7354 4444 4486 op naam van Oscare vzw met als mededeling ‘hulp Oekraïne’.  Voeg in de mededeling ook ‘fiscaal attest’ toe indien jouw gift minimum 40 euro bedraagt en dus recht geeft op een fiscaal attest.

Via online betaling


Steun Oekraïense slachtoffers


Meer info info@oscare.be