live in concert

CANCELLED

Omwille van de stijging van de besmettingen en in het kader van de huidige COVID-maatregelen zien wij ons jammer genoeg genoodzaakt het geplande concert van 3/12 te annuleren. Uitstel is evenwel geen afstel. We hopen je in 2022 op Shots in concert te kunnen verwelkomen. Heb je tickets gereserveerd, via ons online systeem? We storten het bedrag zsm. terug op je rekening. Ook de Kaas en Wijn die avond gaat niet door.

3/12/2021 – 21u00

Shots is een covergroep o.l.v. Guillaume Van der Stighelen, onder meer bekend als oprichter van de Antwerpse formatie ‘De Grungblavers’.
De Shots leden hebben zich tot doelstelling gemaakt jaarlijks een gratis optreden te geven voor een goed doel. Zo werd er onder meer opgetreden voor moeders voor moeders, appel en ei, the City Pirates, G-Sport ….
Na een hele tijd van non-activiteit vanwege Covid 19, wordt alles terug in het werk gesteld om opnieuw te kunnen optreden. Meer nog, Oscare VZW wordt de officiële herstart. Jong en oud zullen die avond zeker hun muzikale gading vinden.


Locatie

Zaal Rozenkrans
(Heistraat 390 – 2610 Wilrijk)

Bestel je ticket

Datum: 03/12/2021
Deuren: 20u45 – optreden 21u00
Ticket: 10 euro

Op ons event gelden de COVID regels zoals opgelegd door de Belgische of Vlaamse regering. Om toegang te krijgen moet je een COVID Safe Ticket en ID kunnen voorleggen.

Deze maatregelen kunnen wijzigen. We doen er alles aan om je op tijd te informeren moesten er wijzigingen plaatsvinden.