THE DAILY JAN SHOW2020

Het management van Jan Van Bastelaere laat weten dat “The Daily Jan Show” – wegens groot succes – eenmalig coronaproof in jullie huiskamer te zien zal zijn.
In zijn show schuwt Jan de moeilijkheden die hij meegemaakt heeft niet, en houdt hij, tussen de grappen door, een pleidooi voor meer respect voor en solidariteit met brandwondenpatiënten.

Tourmanager Oscare: ‘Jan is de meest succesvolle Vlaamse brandwondenpatiënt van de voorbije decennia. De cijfers spreken voor zich: 19 jaar uitverkochte straattheaters in Vlaanderen en ver daarbuiten, 42 optredens voor een select gezelschap, tal van optredens.
Zijn nieuwe theatershow “The Daily Jan Show” werd al door meer dan 1 miljoen Belgen bekeken en won de Standaard Solidariteitsprijs 2020.
Dit alles maakt van Jan de meest bekeken brandwondenpatiënt van Vlaanderen.’


Wegens het enorme succes geven wij je de kans om “The Daily Jan Show” ONLINE coronaproof vanuit je huiskamer bij te wonen.

THE DAILY JAN SHOW – TICKETS

Bestel je tickets voor deze unieke voorstelling van “The Daily Jan Show”

Maak jouw “Daily Jan Show” ervaring compleet!

De gouden en zilveren tickets zijn ondertussen allemaal de deur uit maar er zijn nog bronzen tickets. Mis deze kans niet en bestel snel!

BESTEL SNEL!

Geniet van de show.

UITVERKOCHT

Geniet van de show met een lekkere knabbel.

UITVERKOCHT

Geniet van de show met een lekkere knabbel en een goede fles wijn.

Doe een *vrije gift en steun onze organisatie.


* vrije gift: vanaf een bedrag van 40 euro per jaar ontvangt u, in maart van het daaropvolgend jaar, een fiscaal attest.
Hiermee kan u 60% van uw gift recupereren via de belastingdiensten.

Let wel! Giften die via een derde worden gedaan zijn NIET fiscaal aftrekbaar!


Aantrekkelijker belastingaftrek voor giften in tijden van Covid-19
Op 13 juni 2020 werd beslist de belastingvermindering voor giften aan erkende instellingen in de loop van 2020 op te trekken van 45 naar 60%. Het plafond voor belastingvermindering voor giften wordt verhoogd van 10 naar 20% van het netto-belastbaar inkomen.


>> UPDATE ROND HET ADVIES IN VERBAND MET PUBLIEKSBIJEENKOMSTEN

Als gevolg van de voorzorgsmaatregelen van de FOD Volksgezondheid voor het voorkomen van de verdere verspreiding van het Coronavirus, heeft Oscare besloten om deze theatershow te laten doorgaan in jullie woonkamer. 

Mensen die een ticket kopen voor deze voorstelling krijgen een code om op 28/08/2020 de show te volgen op smartphone, tablet en/of computer.


Geef een brandwondenpatiënt de aandacht die hij echt nodig heeft!

Dagelijks staan brandwondenpatiënten zoals Jan in de kijker, maar dat is niet de aandacht die ze nodig hebben. Littekens hebben een grote emotionele en psychologische impact. Een aangetast zelfbeeld gaat vaak gepaard met sociale teruggetrokkenheid, en belet een algemeen welbevinden.


“Oscare is het nazorg- en onderzoekscentrum voor brandwonden in Vlaanderen.”


Oscare streeft ernaar dat elk slachtoffer van brandwonden nazorg in een empathische omgeving kan ontvangen. Met de campagne “The Daily Jan Show” willen wij meer respect en solidariteit verwerven voor brandwondenpatiënten. STEUN Oscare en geef een brandwondenpatiënt zo de aandacht die hij echt nodig heeft.


Met dank aan: