Boodschappen van algemeen nut doe je bij Delhaize!

Boodschappen van algemeen nut doe je bij Delhaize!

Delhaize geeft verenigingen een extra duwtje in de rug

Belangrijk nieuws voor iedereen die weleens zijn winkelkarretje vult bij Delhaize! Delhaize en Trooper hebben nl. de handen in elkaar geslagen. Door te winkelen bij Delhaize kan je nu ook de kas van Oscare spijzen.

Als kleine organisatie is het belangrijk dat je zoveel mogelijk gebruik maakt van verschillende kanalen, waaronder Trooper, om bekendheid te verwerven. Niet alleen fondsen, maar ook visibiliteit is belangrijk voor kleine ondernemingen” – Koen Maertens, directeur Oscare vzw

In 2018 raakte ik verbrand door een zuuraanval, een industriële ontstopper op basis van zwavelzuur. Na een verblijf van een kleine 3 maanden in Stuivenberg werd ik doorverwezen naar Oscare vzw voor mijn nabehandelingen. Ik vind het belangrijk dat organisaties zoals Oscare, die heel veel voor mij en de andere patiënten doet, de aandacht krijgen die ze verdienen. Met deze pandemie hebben zij het niet makkelijk om te overleven. Iedere cent en alle zichtbaarheid is zeer welkom” – Ragna Sels, patiënt.

Lees het persbericht hier


Je kan je SuperPlus-punten, dat zijn de punten die je automatisch spaart met je aankopen bij Delhaize, inruilen voor een schenking aan Oscare en ons zo aan extra financiële middelen helpen.

Hoe doe je dat? ‘t Is super simpel!

  1. Je gaat winkelen bij Delhaize.
  2. Je spaart automatisch SuperPlus-punten.
  3. Tik in je MyDelhaize-app onder ‘punten’ op het Trooper-logo. Indien je via delhaize.be gaat, vind je je ‘punten’ terug onder jouw profiel.
  4. Selecteer Oscare als je favoriete vereniging
  5. In ruil voor je SuperPlus-punten schenkt Delhaize, via Trooper, een donatie aan ons.

In het filmpje hieronder kan je alle stappen zien.

Bedankt om aan ons te denken tijdens je boodschappen!


Shop jij online?

Wist je dat je je Oscare hiermee gratis kan steunen?
Surf via Trooper en je steunt Oscare zonder er een cent meer voor te betalen!