De Standaard Solidariteitsprijs 2020 – The Daily Jan Show

De Standaard Solidariteitsprijs 2020 – The Daily Jan Show

De Solidariteitsprijs

Iedere zomer nodigt De Standaard non-profitorganisaties en creatieve breinen uit om een originele advertentie te bedenken die hun boodschap kracht bijzet. Uit alle inzendingen worden 30 advertenties geselecteerd om tussen 13 juli en 21 augustus op de achterkant van de krant te publiceren.

Ook Oscare stuurde, samen met reclamebureau Muskus, een ontwerp in. Onze campagne “The Daily Jan Show” – waarmee we meer respect en solidariteit willen verwerven voor brandwondenpatiënten – werd geselecteerd en haalde op donderdag  6 augustus de krant.

Vanaf 25 augustus kan je op onze advertentie stemmen. De winnaar van de publieksprijs krijgt 2x een gratis paginagrote advertentie in De Standaard (ter waarde van 63.100 euro).
Nog meer ruimte om onze boodschap te verspreiden, dus!

STEM ONS NAAR DE OVERWINNING!

PUBLIEKSPRIJS – HOE KUNT U STEMMEN?

De publieksstemming voor De Standaard Solidariteitsprijs XL start op dinsdag 25/8 en eindigt zondag 6/9 om 23.56 u. Iedereen kan stemmen in de app DS Nieuws, de nieuwsapp van De Standaard. U kunt 2 stemmen uitbrengen, één voor de advertentie die u het sterkste vindt van de ‘non-profitsector’ en één die u het sterkste vindt van de selectie uit de ‘cultuursector’.

HOE GAAT U TE WERK?

  • Hebt u onze nieuwsapp DS Nieuws op uw smartphone?
  • Open de app en klik op de banner van publieksprijs De Standaard Solidariteitsprijs XL.
  • Hebt u de app nog niet op uw smartphone? Scan dan deze QR-code (ook in bijlage) of surf naar www.standaard.be/2020/solidariteitsprijs

The Daily Jan Show

Dagelijks staan brandwondenpatiënten in de kijker, maar dat is niet de aandacht die ze nodig hebben. Nazorg- en onderzoekscentrum voor brandwonden en littekens Oscare tracht op een zo laagdrempelig mogelijke manier de meest kwaliteitsvolle nazorg aan te bieden buiten een ziekenhuiscontext. Daarnaast wil zij bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van leven voor volwassenen en kinderen met brandwonden en littekens via opleiding en onderzoek. Met “The Daily Jan Show” willen wij meer respect en solidariteit verwerven voor brandwondenpatiënten.

Meer info en tickets: oscare.be/thedailyjanshow

Bekijk de advertentie in het groot.


Stem mee!

Vragen ivm deze campagne? Bel 0478/65 44 03