Mylan organiseerde ‘Let osCare’

Mylan organiseerde ‘Let osCare’

Mylan organiseerde ‘Let osCare’

Op 27 juni 2019 hebben Mylan en Oscare de handen in elkaar geslagen voor ‘Let osCare’, een sportief liefdadigheidsevenement. Als farmaceutisch bedrijf dat actief is in wondzorg en de verzorging van littekens, wil Mylan graag zijn steentje bijdragen aan één van onze projecten. Daarom hebben de medewerkers van Mylan een hele namiddag gewandeld, gelopen en gefietst om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het ScarPath project.

En of er gesport werd! Samen werd er maar liefst 5443km afgelegd in zeer warme omstandigheden.

Onze directeur Koen Maertens mocht samen met Luc Van de Velde, Walter Van Boven, Albert Geysen, Jan Van Bastelaere stonden klaar om de medewerkers te sensibiliseren op het gebied van brandveiligheid en brandwonden.

De medewerkers van Mylan België verzamelden een fantastisch bedrag van 10.000 euro in voor ons ScarPath project. Wij zijn Mylan België hiervoor heel dankbaar.

ScarPath: Deze digitale tool zal brandwondenpatiënten helpen gedurende het volledige genezingsproces. Via ScarPath kunnen de verschillende behandelingsschema’s van de patiënten gedurende het hele traject opgevolgd worden door alle betrokken partijen. Zo zullen patiënten een actieve rol kunnen spelen in het beoordelen van hun littekens en de doeltreffendheid van de behandeling. En de gezondheidsprofessionals zullen zich op hun beurt kunnen focussen op hun core business, mensen genezen.

Via dit project hopen we de gedeelde missie van Oscare en Mylan, om toegankelijke en betaalbare oplossingen ter beschikking te stellen van patiënten en hun levenskwaliteit te verbeteren, waar te maken!