Directrice VERPLICHT leerkrachten 10 min. langer aanwezig te blijven

Directrice VERPLICHT leerkrachten 10 min. langer aanwezig te blijven

Directrice VERPLICHT haar leerkrachten 10 minuten langer aanwezig te blijven op school!

Directrice Liesbeth Taveirne, van de basisschool Sint-Martinus in Lubbeek, VERPLICHT haar leerkrachten 10 minuten langer aanwezig te blijven op school.

Naar aanleiding van de laatste schooldag van het jaar besloot directrice Liesbeth Taveirne om haar leerkrachten 10 minuten langer op school te houden en dit naar aanleiding van de laatste schooldag van het jaar. 10 minuten die hun leven kunnen redden. Ze boekte in het grootste geheim de Fire Escape Room van vzw Oscare en verraste de leerkrachten met dit leuke einde van het schooljaar.

“Wij zijn zeer blij dat wij werden uitgenodigd op de laatste schooldag van het jaar in de Basisschool Sint-Martinus. Fantastisch dat Liesbeth eraan dacht om de leerkrachten brandveilig(er) de vakantie in te sturen. Jaarlijks bezoeken wij tal van scholen om kinderen te leren over brandwonden en brandveiligheid maar dat we nu enkel de leerkrachten mochten informeren was een tof initiatief en zeker voor herhaling vatbaar.” Aldus Peter Van Rossum.

Een lekker hapje en drankje werden aangeboden om gezellig samen te zijn en terug te kijken naar wat er afgelopen jaar allemaal gebeurd was en wat de toekomst gaat brengen. Maar ook wou Liesbeth er een educatief toetsje aan geven en nodigde zijn Oscare vzw, nazorgcentrum voor brandwonden en littekens, uit om met hun mobiele Fire Escape Room langs te komen.

“10 minuten om de Fire Escape Room te verlaten en dit aan de hand van enkele leuke opdrachtjes rond brandveiligheid. Niet zo makkelijk en zeker niet als het thuis echt zou gebeuren. Ik ben dus zeer blij dat mijn collega’s en ikzelf  dit hebben mogen beleven.” Aldus Liesbeth Taveirne.

De leerkrachten waren allemaal zeer enthousiast en vonden het een leerrijke ervaring. Zij gaan alvast de vakantie in met enkele brandveilige tips & tricks die je kan terugvinden op www.leefbrandveilig.be.


Waar kan je ons terugvinden?


Wil jij onze Fire Escape Room boeken of kreeg je graag meer informatie?

[contact-form-7 id=”4836″ title=”Fire Escape Room”]


In de media:


Met dank aan:

Vorig artikel