Nieuwe medewerkers binnen Oscare vzw

Nieuwe medewerkers binnen Oscare vzw

Wellicht hebben een aantal onder jullie al gemerkt dat er enkele nieuwe gezichten op de werkvloer rondlopen. Sandra Geerts, medewerkster communicatie en fondsenwerving, en Luc Van de Velde, coördinator vrijwilligers, komen ons team versterken. Wij wensen hen alvast veel succes in deze nieuwe uitdagingen.

Sandra: Ik ben geboren en getogen in Merksem maar woon ondertussen, samen met mijn man Cliff en onze poezen Sam en Billie, met veel enthousiasme in hartje Antwerpen. Na een fijne carrière als product manager straatmeubilair ligt mijn focus nu op het sociale én het culinaire. Ik ben als vrijwilliger actief bij coStA (artiestencatering) en als coördinator van eva Antwerpen. Verder werk ik als projectleider bij ChefsproVeggie, een culinair platform gericht op de horeca en grootkeuken, en ontwerp ik recepten voor mijn blog, SAN’Skeuken. In short: een plantaardig italofiel, koken(en)eten enthousiast, en een beetje crazy catlady.

Luc: Studeerde af te St.-Niklaas als bachelor in de verpleegkunde. Na vele aanvullende opleidingen was ik jarenlang werkzaam als verpleegkundige kritieke diensten (spoedopname – operatiekwartier) aan het Universitair Ziekenhuis te Gent. Tevens was ik er jarenlang voorzitter van de werkgroep reanimatie. In het verleden was ik ook actief als docent verpleegkunde en vakdidactisch lector aan de specifieke lerarenopleiding. In 2015 stichtte ik mijn eigen bedrijf ‘EHBO Vlaanderen’ waarmee ik met lessen “eerste hulp” naar bedrijven, scholen en organisaties over gans Vlaanderen trek. Met een groep van 55 vrijwilligers organiseren wij EHBO op allerlei evenementen.