Helden van het Kinderbrandwondenfonds
HELDEN VAN KINDEREN MET BRANDWONDEN

Het Kinderbrandwondenfonds van Oscare vzw zet zich sinds 2012 dagelijks in voor kinderen met brandwonden. Word vanaf vandaag de held van deze kinderen en steun met een maandelijkse donatie van 5 euro. Die kleine, structurele giften maken voor onze vzw echt een immens verschil.

Brandwonden bij kinderen
Geef om kinderen met brandwonden

Heel wat kinderen lopen brandwonden op door hete vloeistoffen. De pan die op het vuur staat, een tas koffie aan de rand van de tafel of het veel te warme bad zijn enkele van de vele oorzaken.
Ernstige brandwonden. Ze houden een kind weken, soms maanden in het ziekenhuis. Om het daarna voor het leven te tekenen. Met talloze operaties, pijnlijke verbandwisselingen en een ander uiterlijk tot gevolg.
Wij doen er alles aan om brandwonden bij kinderen te voorkomen. Maar als het toch mis gaat, zijn we er voor hen. Met de best mogelijke brandwondenzorg, nazorg en lotgenotencontact.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Steun kinderen met brandwonden!

Jaarlijks komen er een 300-tal kinderen met zware brandwonden terecht in ons nazorgcentrum.
Ernstige brandwonden. Ze houden je weken, soms maanden in het ziekenhuis. Om je daarna voor het leven te tekenen. Met talloze operaties, pijnlijke verbandwisselingen en een ander uiterlijk tot gevolg. 
Oscare vzw helpt kinderen met brandwonden. Kort na het ongeval, maar ook later in hun dagelijkse strijd tegen littekens. We financieren onderzoek en doen er alles aan om brandwonden te voorkomen. En we zetten ons in voor de best mogelijke zorg voor brandwondenpatiënten, en de hoogst mogelijke kwaliteit van leven. 

Dat kunnen we niet zonder je. Doe een gift en maak het leven van kinderen met brandwonden makkelijker!

Fiscaal aftrekbaar vanaf een totaal bedrag van 40 euro >>

Ja, ik doneer

Zo help ik kinderen met brandwonden.


Dankzij jouw steun kunnen wij mensen met brandwonden helpen!

Ernstige brandwonden. Ze houden je weken, soms maanden in het ziekenhuis. Om je daarna voor het leven te tekenen. Met talloze operaties, pijnlijke verbandwisselingen en een ander uiterlijk tot gevolg.

Oscare vzw helpt mensen met brandwonden. Kort na het ongeval, maar ook later in hun dagelijkse strijd tegen littekens. We financieren onderzoek en doen er alles aan om brandwonden te voorkomen. En we zetten zich in voor de best mogelijke zorg voor brandwondenpatiënten, en de hoogst mogelijke kwaliteit van leven.


Maak het verschil
Maak het verschil
voor mensen met brandwonden