Word jij onze held?

Word jij onze held?

Het Kinderbrandwondenfonds van Oscare vzw zet zich sinds 2012 dagelijks in voor kinderen met brandwonden.  Met deze fantastische kinderen als grootste inspiratiebron bouwden we de afgelopen jaren heel wat expertise op en werkten we een brede waaier aan steun uit, voor kinderen en hun ouders. Die steun omvat de behandelingen bij dokters en therapeuten, maar ook troostende gesprekken, hartverwarmende ontmoetingen, verbindende evenementen en zoveel meer.

We zetten ook volop in op preventie en het voorkomen van brandwonden. We trekken met onze Fire Safety Truck naar scholen waar we samen met de kinderen de gevaren van brand bespreken. En bekijken hoe je kan zorgen voor een brandveilig(er) leven en hoe je brandwonden best behandelt.

Om de werking van onze vzw, ook in deze zware financiële periode naar de toekomst te verzekeren, lanceren we een gloednieuw concept: Helden van het Kinderbrandwondenfonds!

Word vanaf vandaag onze held en steun met een maandelijkse donatie van 5 euro.
Die kleine, structurele giften maken voor onze vzw echt een immens verschil.

Zo steun je een kind met een leuk geschenkje, troostende babbels, evenementen en warme ontmoetingen in ons nazorgcentrum.

Sinds het ontstaan van het Kinderbrandwondenfonds hebben wij al 2595 kinderen kunnen helpen.
Jouw steun maakt het verschil!


Vorig artikel