Brandveiligheid op de werkvloer

Brandveiligheid op de werkvloer

Brandveilig(er) werken kan je leren!

Vandaag, 28 april, is het Internationale dag voor veiligheid en gezondheid op het werk.
Naast de aandacht voor gezondheid en veiligheid op het werk, is brandveiligheid op de werkvloer een zeer belangrijk thema. Elk bedrijf kan geconfronteerd worden met brand. Daarom is het cruciaal om risico’s zoveel mogelijk te vermijden én te weten wat te doen bij een beginnende brand.

Onze preventiedienst, LeefBrandveilig, zet zich al jaren in voor brandveiligheid bij burgers en bedrijven.
Wist je dat je bij ons ook infosessies kan boeken om meer te weten te komen over brandveiligheid op het werk? Brandveilig(er) werken kan je namelijk leren. Wij willen het belang van brandveilig werken graag met je delen via onze interactieve sessies.

Brochure

Tijdens onze sessies gaan we de dialoog aan met de deelnemers en geven we hen het belang van brandveilig werken mee. Het is zeer belangrijk dat alle medewerkers weten wat ze moeten doen in geval van een beginnende brand. Hiervoor is de actiekaart ‘brand’ van je bedrijf een belangrijk hulpmiddel. Die kaart ontvangen we graag op voorhand, zodat we alle stappen samen met je medewerkers kunnen overlopen.

Tijdens de sessies komen verschillende topics aan bod. Zoals de vuurdriehoek, brandklassen, chemische producten, keuken pictogrammen, branddeuren, batterijen, blusmethodes, kleine blusmiddelen, actiekaart brand, intern noodplan, eerste hulp bij brandwonden en brandveiligheid thuis.

Wil je meer informatie over onze dienstverlening en hoe we kunnen helpen om brandveiligheid op jouw bedrijf te verbeteren?
Download onze brochure en kom alles te weten!

Vorig artikel