Fireforum Awards 2019

Fireforum Awards 2019

FireForum Awards 2019

Fireforum reikt op 26 november voor de vijfde maal de Awards voor de meest inspirerende en verdienstelijke projecten uit. 

De jury, samengesteld uit vertegenwoordigers van de ledenorganisaties, heeft vorige week de beste projecten geselecteerd. Aan de hand van de criteria ambitie, maatschappelijke meerwaarde, impact, reproduceerbaarheid en vernieuwend karakter, werden in de verschillende categorieën projecten genomineerd.

De jury heeft gewikt en gewogen

Het project ‘LeefBrandveilig’ is één van de genomineerde voor de Fireforum Award 2019. LeefBrandveilig.be is een digitaal preventieplatform waarop burgers, gemeenten, verenigingen en hulpverleningszones veel informatie kunnen terugvinden over brandveiligheid in en rond de woning. Neem zeker een kijkje op www.leefbrandveilig.be.

Het preventievoertuig ‘Van Vlam’ van Hulpverleningszone Vlaams-Brabant Oost werd ook genomineerd. Van Vlam is een interactief voertuig dat op een spelende wijze kinderen, ouderen en ook senioren bewust maakt om brandveiliger te gaan leven. Dit voertuig is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen de hulpverleningszone en Oscare vzw.

Publieksprijs

Ook jij kan je voorkeur bekend maken! Alle genomineerden werden geselecteerd om mee te dingen naar de publieksprijs.

Het resultaat wordt op de Awards avond zelf bekendgemaakt.
Alvast bedankt voor jullie steun!