Goede voornemens 2019!

Goede voornemens 2019!

Elke jaar komen veel mensen weer met goede voornemens om hun leven te beteren: minder roken en minder drinken, meer sporten en vaker leuke dingen met de kids doen. O ja, en ook meer afspreken met vrienden en geld aan het goede doel doneren. Na een aantal weken of soms zelfs dagen lopen die mooie plannen meestal al in de soep. Jammer, maar dat geeft niet. Bij het maken van voornemens moet je klein beginnen.

Goede voornemens maken je kortstondig wellicht gelukkig, maar meestal kun je ze niet volhouden en kunnen ze je vervolgens daarom zelfs ongelukkiger maken. Door een goed doel te steunen blijf je gelukkig!

De sleutel tot succes is: begin met kleine haalbare doelen. Steun Oscare!

Je kan ons steunen op verschillende manieren:

  • Door een gift te doen hieronder. Dankzij uw eenmalige gift zorgt u ervoor dat mensen met brandwonden er niet alleen voor staan.
  • Door donateur te worden. Als donateur steunt u doorlopend met een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage ons werk. Helpt u mee en word donateur!
  • Door ons op te nemen in uw testament. Wellicht overweegt u om Oscare in uw testament op te nemen, wij informeren u graag.
  • Door parnter te worden van Oscare vzw. Ook als bedrijf kan u Oscare steunen, zowel financieel of met een (eigen) project.

Wens je meer info dan kan je Peter Van Rossum steeds contacteren op het nummer 0478/65.44.03 of via mail info@oscare.be.


Oscare zet zich dagdagelijks in voor mensen met brandwonden en littekens. Samen met jouw steun kunnen we de strijd tegen brandwonden verderzetten.

Vanaf een bedrag van 40 euro per jaar ontvangt u, in maart van het daaropvolgend jaar, een fiscaal attest. Afhankelijk van de grootte van uw belastbaar inkomen kunt u tot 50 % van uw gift terugkrijgen van de belastingsdiensten.


Begin jij alvast met je eerste goede voornemen van het jaar?

Ik steun Oscare in zijn strijd tegen brandwonden en littekens.

Amount

 


Download officieel campagnebeeld


Vorig artikel