Steun de Helden van de Zorg!

Steun de Helden van de Zorg!

Een persoonlijke kaartje doet altijd plezier!

Iedere dag zetten mensen zich in voor de zorg van anderen. Is het niet in het ziekenhuis of in het woonzorgcentra dan kan het gewoon de buurman/vrouw zijn die boodschappen voor je doet. Elk op zich zeer belangrijk in deze moeilijke tijden. Laat zien dat je hen dankbaar bent.


COVID-19 blijft een lastig beestje, het houdt ons in de greep. Dagelijks testen enorm veel mensen positief. Velen belanden in het ziekenhuis, komen terecht op intensieve zorg of sterven zelfs door dit virus.
In deze crisis werd snel duidelijk wie de echte helden zijn: de mensen in de zorg! Zij staan dagelijks 24/7 in de vuurlinie, zij zetten letterlijk hun eigen leven op het spel om ons leven te redden. Voor die blijvende inzet willen we onze dankbaarheid tonen. 
Tijdens de eerste golf hingen we lakens buiten en klapten we in onze handen. Nu willen we het persoonlijker aanpakken. Vaak denken we ‘Hoe kan ik iemand bedanken met een klein gebaar?’ maar uiteindelijk vergeten we het te doen.


Oscare vzw wil jullie hierbij helpen dit tijdens deze moeilijke tijden snel en eenvoudig te doen. Bedank je favoriete zorgverlener – dit kan je huisarts zijn, je kinesist, thuisverpleger,… – je favoriete zorginstelling of gewoon iemand die in deze moeilijke periode belangrijk voor je is. 


We geven je de mogelijkheid die zorgverlener, zorginstelling of vertrouwenspersoon persoonlijk te bedanken met een handgeschreven kaartje.