Global Priorities for Burn Care – survey

Global Priorities for Burn Care – survey

(Prof. dr.) Jill Meirte, één van onze senior onderzoekers in Oscare, is stuurgroep lid van het ‘Global Burn Prioritising Committee’, een groep van patiënten en zorgverstrekkers met vertegenwoordiging vanuit heel de wereld. Ze zoeken de top 10 onbeantwoorde vragen in de brandwondenzorg wereldwijd en hebben jullie input nodig!  

De 2de en laatste survey loopt momenteel en die willen we graag laten invullen door zo veel mogelijk patiënten, zorgvertrekkers en ook familie en vrienden die zorgen voor iemand met brandwonden.
Je kan de Engelstalige survey hier invullen: www.burnsresearch.bristol.ac.uk/survey1/

De survey is beschikbaar in 7 verschillende talen, echter niet in het Nederlands. Toch is het de bedoeling dat ook wij in België en Nederland deze survey massaal invullen in een taal naar onze keuze.

Graag willen we weten welke onbeantwoorde vragen volgens patiënten en zorgverleners het belangrijkst zijn en het herstel het meest zullen verbeteren. We zoeken de top tien vragen waar we op dit moment nog geen antwoord op hebben. Deze top-tien onderzoeksvragen zullen nadien worden gedeeld zodat studies zich kunnen richten op de kwesties die het belangrijkst zijn voor patiënten en clinici. Op deze manier wil dit project antwoorden vinden op de belangrijkste onderzoeksvragen in de brandwondenzorg over de hele wereld.

De survey loopt nog tot eind 2023.
Meer info: https://burnsresearch.bristol.ac.uk/.
Op de website vind je een tof filmpje met uitleg over de doelstelling; https://youtu.be/gF12A3g7jmU

Survey in English : https://burnsresearch.bristol.ac.uk/survey-in-english/
Enquête en Français: https://burnsresearch.bristol.ac.uk/enquete-en-francais/
Encuesta en Espanol: https://burnsresearch.bristol.ac.uk/encuesta-en-espanol/
Enquete em Portugues: https://burnsresearch.bristol.ac.uk/enquete-em-portugues/