Goede voornemens 2020!

Goede voornemens 2020!

Elk jaar komen veel mensen naar buiten met goede voornemens om hun leven te beteren: minder roken en minder drinken, meer sporten en vaker leuke dingen met de kids doen. O ja, en ook meer afspreken met vrienden en geld aan het goede doel doneren. Na een aantal weken of soms zelfs dagen lopen die mooie plannen vaak al in de soep. Jammer, maar dat geeft niet. Bij het maken van goede voornemens moet je klein beginnen.

Goede voornemens maken je kortstondig gelukkig, maar meestal kan je ze niet volhouden en maken ze je daarom vaak ongelukkiger.
Door een goed doel te steunen blijf je gelukkig!

De sleutel tot succes is: begin met kleine haalbare doelen. Steun Oscare!

Je kan ons steunen op verschillende manieren:

  • Door een gift te doen hieronder. Dankzij uw eenmalige gift zorgt u ervoor dat mensen met brandwonden er niet alleen voor staan.
  • Door donateur te worden. Als donateur steunt u doorlopend met een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage ons werk. Helpt u mee en word donateur!
  • Door ons op te nemen in uw testament. Wellicht overweegt u om Oscare in uw testament op te nemen, wij informeren u graag.
  • Door partner te worden van Oscare vzw. Ook als bedrijf kan u Oscare steunen, zowel financieel als met een (eigen) project.

Wens je meer info? Contacteer Peter Van Rossum op het nummer 0478/65.44.03 of via mail info@oscare.be.


Oscare zet zich dagelijks in voor mensen met brandwonden en littekens. Samen met jouw steun kunnen we de strijd tegen brandwonden verderzetten.

Vanaf een bedrag van 40 euro per jaar ontvangt u, in maart van het daaropvolgend jaar, een fiscaal attest. Afhankelijk van de grootte van uw belastbaar inkomen kunt u tot 50 % van uw gift terugkrijgen van de belastingdiensten.


Begin jij alvast met je eerste goede voornemen van het jaar?

Ik steun Oscare in zijn strijd tegen brandwonden en littekens.

Amount

 


Download officieel campagnebeeld