Breng je stem uit voor Oscare

Breng je stem uit voor Oscare

Het Torfsfonds steunt lokale goede doelen én Oscare werd dit jaar geslecteerd.
Ragna Sels, zelf brandwondenpatiënt, diende voor onze organisatie een project in én werd geslecteerd voor de stemronde!

Het aantal stemmen bepaalt of haar project ook effectief gesteund zal worden door het Torfsfonds. Dus bij deze een warme oproep: stemmen maar!
Let wel op, dit jaar dient er gestemd te worden in de Torfs winkels. 
Voor Ragna’s project kan dit in de winkel in Merksem van zaterdag 28 oktober t.e.m. 15 november 2023. Elke klant krijgt bij aankoop een jeton waarmee hij/zij kan stemmen. Zo wordt de lokale klant betrokken bij wat er leeft in zijn/haar stad of gemeente.

Ten laatste begin december laat Het Torfsfonds weten welke projecten een mooie bijdrage van €1.300 ontvangen. 


Wat is jouw betrokkenheid bij Oscare?

Als brandwondenpatiënte ga ik dagelijks naar het centrum om de nodige nazorg te krijgen. De mensen bij Oscare zijn familie/goede vrienden geworden. De familiale sfeer die er hangt kan je nergens anders vinden. Ook doe ik mee aan campagnes die zij maken om brandwonden te voorkomen. Een top organisatie.(Ragna Sels)

Waarvoor kan Oscare de steun gebruiken?

Het extra duwtje van Torfs kan veel doen in hun preventie naar jongeren toe. De organisatie heeft geen structurele inkomsten en dankzij Torfs kunnen zij dus extra materialen voorzien om op scholen en in jeugdbewegingen aan preventie te doen en zo brandwonden te voorkomen. De gouden regel van Oscare is ‘Beter voorkomen dan genezen! en dat vind ik belangrijk. (Ragna Sels)


Doe een koopje in de winkel in Merksem en breng je stem uit.
Help ons onze brandwondenpatiënten helpen.

Je kan stemmen van zaterdag 28 oktober t.e.m. 15 november 2023.